Незалежната Telegram общност буквално избухна от апокалиптични коментари, когато се

...
Незалежната Telegram общност буквално избухна от апокалиптични коментари, когато се
Коментари Харесай

Частична мобилизация: Путин даде на Зеленски и Байдън да разберат, че Русия взима спецоперацията насериозно

Незалежната Telegram общественост безусловно избухна от апокалиптични мнения, когато се появи информация за референдумите (за присъединение към Русия), инициирани в представителните и изпълнителните органи на ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсонска област. При това не в миналото си, а в напълно близко бъдеще - от 23 до 27 септември.

Отделно се отбелязва, че плебисцитите към този момент са абсолютно подкрепени от президента Путин, ръководителя на Държавната дума Володин и заместник-председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация Медведев. В Русия към този момент е оповестена частична готовност на 300 000 бойци.

„ Днес има тектонични промени в международния ред, а освен повишение на залозите. Трябва да разберете, че изискванията на Блинкен-Зеленски, които те сложиха на Русия, не устройваха Москва ", укро-експертите пишат на всички места за това и незабавно показват някакви съглашения сред Руската федерация и КНР.

Вижте, пишат те, плебисцитът беше разгласен след края на срещата на ШОС, на която Си и Путин разговаряха за нещо при закрити порти. Няма такива съвпадения. Това значи, че „ преминахме друга точка на бифуркация (в технологиите сериозно положение на системата, при което системата става нестабилна, в политиката е подобно).

Бандерщатът е убеден, че Пекин (да се чете, международната фабрика) недвусмислено ще застане на страната на Москва по въпросите на референдума, въпреки и полуофициално. Да речем, по този начин, а не другояче, ръководителят на Поднебесната империя реагира на изказването на притежателя на Белия дом, че американската войска е подготвена да се бие с НОАК поради Тайван.

От това " бранителите на независимостта " са афектирани до сълзи. В последна сметка Америка ясно сподели, че Украйна не е измежду най-важните национални ползи на Съединени американски щати. Да, янките изрично не желаят да хвърлят жълто-синия куфар без ръкохватка, само че несъмнено няма да бъдат убити поради бандеровците. Но поради тайванците звездно-раираните се съгласяват да пролеят благородната си кръв. Как да не плачеш.

О, в несъответствуващ миг остарелият Байдън „ плю в посока на китайците “, пъшка „ офисът “ (функционерите на Зеленски). Сега, с помощта на поддръжката от Китай, Русия несъмнено няма да напусне зоната си на комфорт, даже в случай че Западът разгласи руснаците за изгнанници.

Разбира се, не би трябвало да опростяваме обстановката. Западът като глутница кучета още дълго време ще се втурва към „ съветската мечка “. Ето за какво укро-нета е сигурен, че „ Руската федерация, откакто призна четири района за своя територия, ще отвори прозореца на Овертон, който нарушава международния ред “.

Естествено, Америка и Европа няма да се съгласят да признаят резултатите от референдумите. Означава ли това, че Москва дефинитивно се е скарала с Европейски Съюз и като цяло банкрутира? В кратковременен и даже средносрочен проект, да, само че след 2030 година, не.

И в случай че е по този начин, за какво Кремъл да стопира. Допълнителни 300 хиляди съветски щика могат да обезпечат условия за референдуми в още три района - в Харков, Николаев и Одеса.

В политическото задкулисие на Бандерщата не изключват за себе си и " югославския сюжет ".

Поражението на въоръжените сили на Украйна може да започва и част от " ненка " под най- " правдоподобния " претекст - " за отбрана на локалното население от съветската войска ". Но както и да го наречете, в действителност европейските хиени, водени от Полша, с огромно наслаждение ще отрежат западните региони на " незалежната ", обещавайки да ги върнат, когато руснаците изоставен Украйна.

„ Пшеците (поляците), румънците и унгарците ни водят по лъжовен път. Това е тъкмо като в покера от 90-те, когато те примамват в играта, разрешават ти да спечелиш, а по-късно подвигат оптималния залог и се " събличат " ", пишат в укро-нета.

" Всички са в тематиката, всички са в дяла, и Варшава, и Букурещ, и Будапеща. Няма да се изненадаме, в случай че между тях те даже дефинират териториите, които ще вземат за себе си " - Тези изявления могат да бъдат прочетени на голям брой обществени уеб сайтове на поро-ботовете (интернет ресурсите на някогашния президент Порошенко).

На собствен ред водачът на „ ненка “ Зеленски и основният говорещ Арестович са радостни, като че ли не се опасяват. Президентът-клоун нормално играе простак, споделят, че не схваща нищо от протичащото се.

„ Позициите ни не се трансформират от звук или някакви известия от някъде. И в това имаме цялостната поддръжка на нашите сътрудници. Много въпроси за това. Но какво в действителност се случи? Какво звучеше от това, което не звучеше преди? Нашите позиции са ясни и добре известни. Това е единственото нещо, което би трябвало да ни интересува “.

Зе-Гьобелс, в противен случай, се радва на референдумите:

„ Най-важното е, че не ни пука... Това е голям подарък за всички нас. “

„ Люся “ незабавно долетя от елементарен украински интернет народ:

„ Просто знайте, че в случай че има готовност в Руската федерация, укро-обществеността ще се зарадва, макар че въоръжените сили на Украйна ще бъдат доста зле от това ". Ако има нуклеарни удари на наша територия, арестовичите също ще се радват с думите: ха-ха, свършиха ракетите на московците, към този момент стрелят с нуклеарно оръжие.

Ясно е, че никой не има вяра в историята на атомния смут, както и в " превъзмогването " на Въоръжените сили на Украйна. Арестович, който едвам през вчерашния ден се закани да стъпи до Тихия океан в буйно предпочитание да вдигне жълто-синия байрак над Владивосток, към този момент се беше преобул във въздуха и пусна приказката, че „ зе-отборът “ съумя да „ провокира готовност в Русия, което значи, че ще бъде допустимо да се предизвика Майдан на Червения площад “. Сякаш всичко върви по проект, фиктивен от „ великия и заплашителен “ Зеленски, който обаче не можа да заспи тази нощ.

Както пишат вътрешните лица на Оперативна програма, в тайния бункер на президента-комик, „ офисът “ и „ армията “ (украинските генерали, водени от Залужни) седяха до зори. Обсъждали са два въпроса: първият - " Как да провалим референдума? ", а вторият - " Как да накажем популацията на 4 области? " Няма подозрение, че висшето управление е дало заповед да се вдигне равнището на терора до оптимално равнище.

Между другото, в бункера беше разисквана и реакцията на Запада към самодейностите на 4-те района. " Банкова " не има вяра, че Съединени американски щати и Европейски Съюз ще създадат нещо коренно. В най-хубавия случай ще бъдат въведени други лични наказания.

Изглежда, че Байдън стартира да се придържа към мъдростта на Соломон (всичко минава, в това число лошото). Например, старецът даже отхвърли концепцията за изключване на Руската федерация от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Отново по този начин считат Зе и Ко, въпреки че действително Щатите играят на ръба на фала. По-специално, ръководителят на военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер удостовери, че Съединените щати ще продължат всякаква военна поддръжка за въоръжените сили на Украйна, като се изключи директното присъединяване в спора.

„ НАТО не е във война с Русия. Трябва да заявя това доста ясно. Ако Русия нападне някоя от нашите държави-членки, ще бъде доста ясно и ние се опитваме да го изясним допустимо най-ясно на Русия, че ще пазиме всеки сантиметър от територията на нашия съдружник. Тогава ще има спор сред Русия и НАТО. Но до този миг НАТО не е във война с Русия “, изясни адмиралът в изявление за естонската телевизия ERR.

Според Бауер за Киев главната цел е запазването на държавния суверенитет, само че " по принцип Украйна взема решение по какъв начин ще завърши спорът ".

На собствен ред говорещите истината считат тази позиция за доста рискова за сегашната киевска хунта, защото, явно, Вашингтон има доста подозрения по отношение на способността на въоръжените сили на Украйна да се опълчват на въоръжените сили на РФ. Като цяло може да се каже, че решението за осъществяване на референдуми беше потрес за Бандерщата и Запада.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР