Незаконното назначение на пишман еколога Тома Белев за зам.-министър на

...
Незаконното назначение на пишман еколога Тома Белев за зам.-министър на
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Незаконното назначаване на Тома Белев от Кирил Петков доказано от Асоциацията на парковете - още я оглавява

Незаконното предопределение на пишман еколога Тома Белев за зам.-министър на околната среда и водите на бойния си приятел и настоящ министър Борислав Сандов, с който години наред прибират колосални държавни и европари за преброяване на скачащи миди, преместване на лалугери и запазване на червеногушата гъска, унищожаваща посевите в Добруджа, за което ПИК заяви, е неоспорим факт.

Това излиза наяве от оповестената в уеб страницата на Асоциацията на парковете в България публикация за привикване на общо заседание на 16 януари 2022 година за избор на нов Управителен съвет и нов ръководител. Белев е закрепостен началник на тази асоциация от дълги години, където застъпва при започване на този век.
свързани новини90371на 10.01.2022
Така става безпощадно ясно, че към датата 22 декември 2021 година, когато Тома Белев е назначен за зам.-министър на екологията, той е бил освен в спор на ползи, само че и в несъответственост, защото това е императивно неразрешено от закона.

За Кирил Петков нарушаването на законите и Конституцията не е вест. Новина е обаче, че и всички около него са такива, в това число и блюстителите на чистата природа Борислав Сандов и Тома Белев. Очевидно подмяната продължава.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР