Незаконно парти в замъка Брукхейвън, на което са присъствали 400

...
Незаконно парти в замъка Брукхейвън, на което са присъствали 400
Коментари Харесай

400 баровци на парти в замък, полицията ги разгони

Незаконно празненство в замъка Брукхейвън, на което са участвали 400 души, провокира намесата на полицията в Лонг Айлънд (Ню Йорк, САЩ).

Поради пандемията сходни събития с повече от 10 участници са неразрешени, написа „ Дейли Мейл “, представен от " Лента.ру " и БГНЕС.

Празникът се е провел в насаме имение на стойност 1,1 милиона $, което се намира на повърхност от четири хектара. Преди това замъкът е бил благосъстоятелност на рапъра и DJ Kid Panic, а в този момент парцелът е изложен в уеб страницата за кратковременен наем на Airbnb.

Сигналът е пристигнал от съседи, които забелязали редиците коли, които се движели към Брукхейвън рано сутринта в понеделник. Полицията пристигнала в замъка в 12:25 ч. и й лишило четири часа, с цел да разпръсне гостите.

Оказа се, че притежателят на замъка го е дал чартърен единствено за осем души (основният наемател, с който е имало съглашение, евентуално от Ню Джърси) и не е очаквал вместо него да има 400 посетители. Съседите настояват, че той постоянно е бил доста непоколебим във връзка с наемателите, само че това няма да избави притежателя от санкция до 15 хиляди $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР