Незаконният син на убития мафиотски бос Иво Карамански е хлътнал

...
Незаконният син на убития мафиотски бос Иво Карамански е хлътнал
Коментари Харесай

Синът На Иво Карамански Стяга Сватба

Незаконният наследник на убития мафиотски необут Иво Карамански е вдлъбнат до уши. Младият мъж, който носи името на починалия си баща, е на прага на брак с млада хубавица. С избранницата на сърцето си двамата учат и работят в Хага.

От две години наследника на убития необут на мафията следва в влиятелен университет в Хага, Холандия, където има опция да се среща със свои връстници от целия свят, да натрупа познания и гради международна кариера при добър триумф.

Преди това той приключил с отличен триумф столичното 166-о спортно учебно заведение „ Васил Левски ”, като дал сериозна поръчка, че има бъдеще в региона на тениса. Още първата година бил признат за студент в чужбина, а решението му да събере куфара било подкрепено от родителите му – някогашната тв водеща Нели Атанасова и нейният брачен партньор артистът Александър Сано, който е втори татко на Карамански-младши. Малкият си избрал компетентност саунд инженерство и музикална комбинация и интензивно залягал над учебниците.

В Хага падащият си по изкуството, музиката и тениса юноша вдлъбнат по красива българка на име Филипа. Младата дама също следвала в Страната на лалетата и се занимавала с балет. Двамата били непрестанно дружно и считали да наемат общо жилище, с цел да се радват на възприятията си през всяка една минута от живота.

Ако се има вяра на слуховете, първа дала благословията за връзката Нели Атанасова. Тя счита, че момчето й е задоволително огромно, с цел да взема верни избори и да живее живота си по този начин, както му се желае. Бащата на Филипа също изказал поддръжка влюбените да се дружно, написа „ Уикенд ”. Той бил извънредно впечатлен от бъдещия си кандидат-зет, който намирал за учтив благородник и страховит джентълмен. Не минавало ден, в който да не направи подарък на своята другарка, въпреки че с доста пот заработвал парите си. Тази учтивост дребният бил наследи от татко си Иво Карамански, които съгласно клюките се познавал преди време с бащата на девойката.

Красавицата отдавана била показана на семейство Сано, които я приели с отворени прегръдки. Образованието на Иво зад граница се плащало напълно от артиста Александър Сано, който момчето обичало като втори татко. Таксите за образованието възлизали на към 11 000 евро годишно, съвсем още толкоз отивали за квартира и режийни.

Карамански-младши работел в първокласен хотел, с цел да може да поеме част от разноските по престоя си в Хага и до облекчи своите родители. Разнасял и храна по домовете за 3 часа вечерта. Филипа произхождала от богато семейство, което има туристическа организация. Младата дама следва финанси и мечтае за свои бизнес. Кандидат сватовете били много по-заможни от семейството на Иво, въпреки да се носели клюки, че убитият Карамански-баща е оставил милиони приживе на нелегално родния си наследник. Иво Карамански-джуниър разполагал само с няколко парцела в Дупнишко, което било нищо спрямо активите на бъдещите сватове.

„ Александър Сано е единственият, който съм чувствал като татко в живота си. Направил е доста за мен и в никакъв случай не е правил разлика сред мен и сестра ми Ава. По документи също съм негов наследник, той ме осинови. Понякога даже си споделям повече работи с него, в сравнение с с майка ми. Разказвали са ми доста и за Иво Карамнски, само че аз нямам мемоари от живота с него. Поддържам връзка с трите си сестри. Дори на 20 декември 2018 година направихме панихида на гроба на баща във връзка 20-годишнината от гибелта му. Тази година също можем да се съберем ”, споделя младия Иво.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР