Незаконната дъщеря на бившия белгийски крал Албер II Сакскобургготски се

...
Незаконната дъщеря на бившия белгийски крал Албер II Сакскобургготски се
Коментари Харесай

Какво поиска незаконната дъщеря на белгийски крал?

Незаконната щерка на някогашния белгийски крал Албер II Сакскобургготски се надява съдът да ѝ даде същите права и трофеи като на законните деца на татко ѝ, заяви Би Би Си.

52-годишната художничка Делфин Боел е завела делото си пред апелативния съд в Брюксел, заяви България он ер. През януари крал Албер най-сетне призна, че е татко на Боел, откакто повече от десетилетие се бори против нейното искане за бащинство.

Майка ѝ, баронеса Сибил де Селис Лоншам, твърди, че е имала 18-годишна връзка с Албер, преди той да стане крал. Слуховете за нелегално дете се появиха за първи път през 1999 година в неоторизирана биография за брачната половинка на Албер кралица Паола, което провокира кралски скандал и трайни медийни злословия в Белгия.

За първи път Делфин Боел съобщи, че крал Албер е неин биологичен татко, по време на изявление през 2005 година, само че едвам откакто той абдикира през 2013 година – с което губи имунитета си против гонене – тя стартира правосъдно произвеждане, предава БГНЕС.

Сега юристът ѝ споделя, че Делфин Боел търси същите права като трите деца на краля: Филип, в този момент крал на Белгия; принц Лоран и принцеса Астрид. Тя желала същите привилегии, трофеи и благоприятни условия като братята и сестра си. Ако съдът присъди в нейна изгода, тогава и нейните деца ще имат право на кралски трофеи.

От своя страна юристът на Албер сподели, че Делфин може да получи купата " принцеса “ единствено с кралски декрет, а не със правосъдно решение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР