Незаконна бензиностанция разбиха полицаи от сектор Противодействие на икономическата престъпност

...
Незаконна бензиностанция разбиха полицаи от сектор Противодействие на икономическата престъпност
Коментари Харесай

Разбиха незаконна бензиностанция в Ловешко

Незаконна бензиностанция разрушиха служители на реда от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ” при Областната дирекция на МВР-Ловеч, оповестяват от там. При интервенцията е арестуван 48-годишен мъж от с. Българене, който продавал гориво там.

Полицаи взаимно със чиновници на Агенция „ Митници ” и Национална агенция за приходите направили инспекция в обекта, ситуиран на първокласния път София-Варна на територията на община Угърчин, местността Пазар дере.

Установено било, че в от дълго време спряла да действа бензиностанция се прави разпространяване на горива в нарушаване на настоящото законодателство. При инспекция на обекта, употребен от 48-годишния гражданин на с. Българене, били открити и конфискувани 1500 литра дизелово гориво , складирано в цистерна, железни варели и пластмасови туби.

Бензиностанцията е работила като противозаконна и там е осъществявана продажба на гориво в пластмасови туби с друга съдържимост, без данъчна регистрация и разрешителни за осъществяваната активност с горива. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР