Незадоволителният сексуален живот може да се превърне в най-големия кошмар.

...
Незадоволителният сексуален живот може да се превърне в най-големия кошмар.
Коментари Харесай

Симулирането на оргазъм може и да е полезно

Незадоволителният полов живот може да се трансформира в най-големия призрачен сън. Особено в случай че сме от хората, за които той е от значително значение. Ако не сме съществено обвързани, може просто да сменим колегата.
Но какво да вършим, в случай че дългогодишната половинка не съумява да ни даде това, което желаеме в леглото? За разлика от мъжете, при които е физически невероятно, в сходни обстановки на дамите се постанова да впрегнат целия си актьорски капацитет, с цел да убедят некадърника до тях, че в действителност го бива.
Не за друго, скапят ли му самочувствието, след това напълно ще стартира да се излага. Така обаче заблуждават и себе си, и него.
Но, в случай че си мислим, че в симулирането на оргазъм няма нищо позитивно, то май ще се окажем в неточност.
Експерти от компания, разработваща секс играчки, се захващат с изследване по тематиката. И изводите от него са, че шест от 10 дами най-малко един път в живота си са симулирали огромното О, а най-малко една от тях го прави всякога.
Но изследването открива още, че в случай че дамата малко преиграва с реакции по време на секс, това ще възбуди в допълнение нейната половинка и ще го стимулира да се показа по-добре.
Разбира се, това не е задоволително, а съгласно Daily Mail е просто един дребен бонус. Ако дамата го играе доста възбудена от самото начало (а в действителност не е), мъжът няма по какъв начин да разбере, че в действителност нещо не е наред. Затова няма по какъв начин да се мине и без прям диалог какво харесваме и какво не в леглото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР