Незабравимият спектакъл на Майкъл Флетли Lord of the Dance: Dangerous

...
Незабравимият спектакъл на Майкъл Флетли Lord of the Dance: Dangerous
Коментари Харесай

Lord of the Dance: Dangerous Games отново в България на 21 юни 2019

Незабравимият театър на Майкъл Флетли Lord of the Dance: Dangerous Games още веднъж ще омагьоса българската аудитория на 21 юни 2019 година . Спектакълът ще се състои в зала 1 на НДК и е с начало 20 часа .
Билетите за Lord of the Dance: Dangerous Games влизат в продажба от през днешния ден, 12 ноември, в уеб страницата на EPAYGO.BG (https://epaygo.bg/epaygo) и комерсиалните обекти на EasyPay. Ценовите категории са от 35 лева.до 90 лева, според от местоположението в зала 1 на НДК.
Премиерата на Lord of the Dance в Лондон е преди повече от две десетилетия, а през 2014 година гениалният танцьор и режисьор на спектакъла Майкъл Флетли преработи шоуто, с цел да го трансформира в още по-атрактивно от истинското зрелище.
Музиката на Lord of the Dance: Dangerous Games е композирана от Gerard Fahy и премиерата през 2014 година ознаменува 20 години от превръщането на Флетли в международна сензация.
Оттогава спектакълът победи по сцените из целия свят – Уест Енд, Бродуей, Съединени американски щати, Канада, Ирландия, Германия, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Мексико.
Lord of the Dance: Dangerous Games сега е на турне в щатите, следват дати в Канада, а следващата година ще се завърне още веднъж в Европа.
Спектакълът продължава да въодушевява публиката с невероятното комбиниране на танци с музика, като преплита традициите и съвремието в една класическа приказка, пресъздадена на сцената от извънредно надарен екип от танцьори.
Шоуто не изостава и в техническо отношение – на сцената участва голям плосък екран, специфични резултати при осветлението, танцуващи роботи и акробати от международна големина.
Не пропускайте зрелищното шоу на Lord of the Dance: Dangerous Games на 21 юни 2019 година в зала 1 на НДК!!!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР