Незабравим предпразничен следобед, изпълнен със забавления, подариха от Sofia Ring

...
Незабравим предпразничен следобед, изпълнен със забавления, подариха от Sofia Ring
Коментари Харесай

Безплатна прожекция за деца, подпомагани от благотворителната кампания на МВР

Незабравим предпразничен следобяд, изпълнен със занимания, подариха от Sofia Ring Mall. Търговският комплекс безплатно се причисли към благотворителната акция на Министерство на вътрешните работи в поддръжка на децата на починали и потърпевши служители на реда и пожарникари.

В снежния, баснословен свят на хитовата анимация „ Замръзналото кралство 2 “ се потопиха близо 40 деца от София, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Добрич Монтана, Пазарджик, Пловдив, Разград, Стара Загора и Търговище.


Приключенията за тях и придружителите им продължиха и след прожекцията в Cine Grand. Тийнейджърите споделиха страстта от картинга на най-голямата закрита писта Sofia Karting Ring, а по-малките бяха запленени от шарената атмосфера на детския център Fun Ring Park.

Мениджърският екип на комерсиалния комплекс зарадва специфичните си посетители и с доста подаръци-изненади.

„ С това слагаме началото на специфични моменти, които ще продължим да подаряваме на децата и през идната година “, сподели маркетинг мениджърът на мола Силвия Чапарова.

Инициативата е част от събитията, проведени за Коледното издание през 2019 година на Национална благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР