Незабавно трябва да започне подмяна на неработещите осветителни тела в

...
Незабавно трябва да започне подмяна на неработещите осветителни тела в
Коментари Харесай

Подменят неработещото осветление в Морската градина и центъра на Варна

Незабавно би трябвало да стартира замяна на неработещите осветителни тела в Морската градина и в централната част на Варна.

Това е наредил кметът на морската столица Благомир Коцев. По думите му в бюджета за 2024 година има планувани над 200 000 лева за ремонт на осветлението в града и не би трябвало да се чака, а подмяната би трябвало да стартира незабавно.

От Дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към община Варна оповестиха, че взаимно с компаниите по поддръжка и районните администрации към този момент са набелязани най-критичните точки. Именно от там ще стартира отстраняването на дефектите. Ще бъдат отстранявани и вреди по мрежата и оборудванията, нанесените от вандали. На доста стълбове е планувана промяна на кабелните кутии, с цел да се лимитират кражбите на кабели.

До края на тази седмица ще има цялостна информация за положението на кабелната мрежа на разнообразни кабелни оператори, които употребяват общински уреди. Опасните кабели ще се отстраняват навреме, твърдят специалистите от Дирекеция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР