Нейното име е Камил Готлиб, на 19 години и вече

...
Нейното име е Камил Готлиб, на 19 години и вече
Коментари Харесай

Красотата е наследствена! Ето я внучката на една от най-красивите принцеси в света

Нейното име е Камил Готлиб, на 19 години и към този момент има близо 30 хиляди почитатели в " Инстаграм ". Това, което я прави още по-интересна, с изключение на хубостта й е, че тя е внучката на невероятната актриса, а по-късно принцеса на Монако - Грейс Кели.

Не малко хора споделят, че в рода на Грейс Кели се раждат единствено красиви хора, а Камил е несъмнено доказателство за това.

19-годишната хубавица скоро разгласява нова фотография в " Инстаграм ". Със своите червени и плътни устни, сини очи и лек грим доста от потребителите отберязаха в мненията, че тя наподобява доста на своята фамозна баба.


Източник: @camillerosegottlieb/instagram

На фотографията Камил е с цигара, нещо което пък провокира и някои отрицателни мнения.

 Грейс Кели през 1955 година
Грейс Кели през 1955 година Източник: Getty Images/Guliver

" Красива млада дама, само че това нещо в устата й е непоносимо ", написа консуматор.

Красивото момиче е най-малкото дете на принцеса Стефани, най-малката щерка на Грейс Кели и принц Рение III, която е родена през 1965 година

Бащата на Камил не е публично вписан в родилния акт, само че се счита, че той се споделя Жан-Реймон Готлиб, чиято фамилия носи момичето. Жан е бил част от защитата на Стефани.

Най-малката щерка на Грейс Кели и принц Рение дълги години успяваше да бъде постоянно из страниците на таблоидите, с помощта на скандалните си любовни връзки. Затова децата й са настрани от светлините на прожекторите.










Стефани има още две деца, само че от различен татко - Луи и Паулин.

Луи не е измежду най-активните в обществената мрежа, само че същото не може да се каже за Паулин, която също като своята дребна сестра, има сексапил.

Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР