Нейно величество роклята! Може би това е най-женствената и изящна

...
Нейно величество роклята! Може би това е най-женствената и изящна
Коментари Харесай

Коя е роклята за теб спрямо фигурата ти

Нейно величество роклята!

Може би това е най-женствената и изящна дреха, която акцентира фигурата ни.

Роклята на "Версаче ", която провокира скандал

ТЕСТ: Kак би изглеждала на "Оскар "-ите и какво приказва това за теб

Но знаете ли, че според от това какви форми имате, би трябвало да изберете и подобаваща кройка рокля, която да прикрива възможни недостатъци и да покаже най-хубавото, с което разполагате.

Каква е вашата форма на тялото, на коя звезда наподобявате и по какъв начин да изберете най-подходящата рокля, вижте в нашата изложба -

КОЯ Е ТВОЯТА РОКЛЯ СПРЯМО ФИГУРАТА ТИ

И още тънкости:
 Актрисата Скарлет Йохансон е с форма Актрисата Скарлет Йохансон е с форма " Пясъчен часовник "
- Ако сте с по-голям бюст, спрете се на не прекомерно дълбокото V-образно деколте, което по грациозен метод да подчертае сексапилните форми, само че не и просташко да изкара всичко на показ, без да остави и милиметър на въображението.

- Ако сте с цялостни ръце, забравете за късите ръкави – спрете се на необятни ръкави, които ще прикрият несъвършенствата. Или пък на дългите дантелени ръкави в тъмни нюанси, които са доста съвременни в последните сезони.

- Ако сте доста висока, изберете рокля в междинна дължина – малко под коляното, която оптически ще балансира височината ви.

- Ако сте сладко миньонче, изберете дълга до земята рокля с висок ток, която ще ви издължи или пък заложете на доста късата рокличка в композиция с обувки на ток в физически цвят, което оптически ще направи краката ви безпределно дълги.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР