Нейният офис приема единствено в сряда, а свободните часове са

...
Нейният офис приема единствено в сряда, а свободните часове са
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Офисът на Манолова приема само в сряда, а часовете са заети до след Нова година

" Нейният офис приема само в сряда, а свободните часове са заети до след Нова година. Имате проблем? Някак сте повярвали, че изходът е в Манолова? " Това написа във фейсбук зам.-министърът на външните работи и ръководител на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев за някогашният омбудсман и сегашен ръководител на гражданския план Изправи се.БГ - Мая Манолова. С платформата тя се закани да построява политическите претенции на жителите.

" Добре знаете, че във всяка държавна институция, против номерче, получаваш незабавно ред. Изчакваш го и по-късно си в цялостната си опция да получиш административна услуга, да подадеш молба, тъжба или какъвто и да е различен документ. Това се случва ежедневно с осемчасово работно време.

А знаете ли обаче, че не по този начин стоят нещата при „ частния ” публичен покровител Мая Манолова. Нейният офис приема само в сряда, а свободните часове са заети до след Нова година. Имате проблем? Някак сте повярвали, че изходът е в Манолова? Жалко. Чака Ви повече от месец, до момента в който вероятно съумеете да се доредите до свещени няколко минути с така наречен доброволци. Добре, че не са лекари.

За останалото време остава пропагандата по какъв начин страната и институциите нищо не вършат, изоставили са своите жители в неволя и единственото избавление е Мая Манолова. Когато ѝ е комфортно. Когато ѝ се занимава.

Но най-много - когато историята Ви може да бъде брутално използвана за личен медиен PR на обезверено търсещия публично внимание провален претендент Манолова.

Изводите остават за необятната аудитория. А дали всичко нагоре разказано е правилно? Проверете сами. ", разяснява Георгиев. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР