Нейната звезда изгрява преди 4 години в един от музикалните

...
Нейната звезда изгрява преди 4 години в един от музикалните
Коментари Харесай

Виктория Георгиева с нова песен записана в Ел Ей

Нейната звезда изгрява преди 4 години в един от музикалните реалити формати. Тогава красивото, само че стеснително момиче от Варна прикова вниманието с гласа си и незабавно подписа контракт с музикалната компания на Графа. Последваха няколко песни, измежду които " Част от мен ", " Незавършен разказ " и " Нищо инцидентно " с Вензи.
От една година Виктория Георгиева поема по пътя на самопродуциращите се реализатори. Миналото лято посещава лятната школа на " Berklee College " - една от най-престижните институции за музикално образование в света. Там Вики прекарва две седмици и се среща с музикалния възпитател Джером Кайлс, който мощно впечатлен от нея, взема решение да й стане наставник. Така се заражда и концепцията за най-новата й ария " I wanna know ".

" На летния лагер научих, че човек би трябвало да се бори за фантазиите си без значение какво се случва, дали има падения или възходи, просто би трябвало да си крепко стъпил на земята и със зъби и нокти да се бориш за това, което обичаш да правиш. "

" I wanna know " Виктория записва в Америка. Това е и първото й парче напълно на британски език, с което се надява да пробие на непознатия пазар. А сюжетът е за момичето, което се пробва да диша без О2. Виктория признава, че се въодушевила за песента от нейната персонална история. Признава, че точно тя е това момиче, задушавано от стандартите и упованията на другите, които по този начин и все не съумява да покрие. Днес обаче Виктория е друга. По-освободена и по-смела. От повече от година зад тила й не стои огромна музикална компания. Тя сама взема решение каква музика да прави и накъде да върви кариерата й. Външният й тип също в изменен. Виждаме едно много по-слабо момиче, от това, което познавахме.

" Смятам, че си пристигна времето. Аз постоянно съм имала проблем с това и съм се борила, само че в този момент си споделих, ще го направя. Волята ми липсваше. " -казва Вики.

До края на лятото Виктория Георгиева ще издаде още едно парче записано в Америка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР