Неймар е заявил на ПСЖ, че иска да си ходи,

...
Неймар е заявил на ПСЖ, че иска да си ходи,
Коментари Харесай

Неймар категоричен - не иска в ПСЖ!

Неймар е декларирал на ПСЖ, че желае да си върви, твърди " Скай Спортс ". Бразилският нападател се яви с една седмица закъснения за предсезонната подготовка на френския първенец, като не мина медицински прегледи, а вместо това беседва за бъдещето си в продължение на три часа със спортния шеф Леонардо.
Неймар не мина прегледи, приказва 3 часа със спортния шеф на ПСЖ Бразилецът се причисли към лагера на отбора с едноседмично забавяне
Според " Скай Спортс ", управлението на ПСЖ се пробвало да разубеди Неймар, а самият той не е разкрил в кой клуб желае да премине. " Барселона " наподобява като най-вероятната дестинация за бразилеца, макар че преди няколко дни каталунците купиха нападателя Антоан Гризман от " Атлетико " Мадрид за 120 млн. евро.
Най-големите откупни клаузи - Гризман по-скъп от Меси, само че въпреки всичко №2 В "Реал " Мадрид правят оценка една от звездите си на 1 милиарда евро
Наскоро Леонардо удостовери, че е имало контакт с " Барса " по отношение на трансфер на Неймар, само че каталунският гранд не може да си го разреши. Стана ясно, че " блаугранас " са взели и заем от 35 млн. евро, с цел да привлекат международния първенец с Франция. Твърди се, че те ще включат и други футболисти в договорката за Неймар.

Снимка: Twitter

През лятото на 2017 година бразилецът мина в ПСЖ с рекорден трансфер на стойност 222 млн. евро, само че към този момент не се усеща добре в Париж и желае да се завърне в Барселона.

27-годишният нападател пропусна Копа Америка, на която неговата татковина бе хазаин и подвигна трофея, защото се контузи в контрола преди началото на шампионата на Южна Америка.

Снимка: Reuters

В понеделник трябваше да бъде излъчено извънредно изявление с него по бразилска телевизия, само че материалът бил откраднат. В изявлението нападателят трябваше да разкрие проектите си за бъдещето и ПСЖ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР