Неймар е един от най-добрите футболисти в света и може

...
Неймар е един от най-добрите футболисти в света и може
Коментари Харесай

Меси: Исках Неймар да се върне в "Барселона"

Неймар е един от най-хубавите футболисти в света и може да помогне на " Барселона " да извърши всичките си цели ", по този начин Лионел Меси разказа сагата с неосъщественото завръщане на бразилеца при каталунците. През лятото Неймар беше близо да премине от ПСЖ на " Камп ноу " единствено две години откакто беше платен от френския отбор за 222 млн. евро.

Според капитана на " Барселона " Неймар е желал доста да се върне в отбора. Желанието на Меси също е да се събере с бразилеца, с който играха дружно сред 2013 и 2017 година

" Исках Неймар да се върне в " Барселона ", само че разбирам и хората, които бяха срещу, поради метода, по който той си потегли. Истината е, че Неймар е измежду най-хубавите в света и може да помогне на " Барселона " да извърши всичките си цели. Не знам дали клубът е направил всичко по силите си да го върне, не съм толкоз във вътрешността, само че знам, че е било мъчно да се договаря с ПСЖ ", сподели Меси в изявление пред вестник " Спорт ".

През лятото испанската преса заяви, че натискът за трансфер на Неймар назад в Каталуня идва от съблекалнята на отбора. Меси отхвърли.

" Това не е правилно, ние в никакъв случай не сме отправяли ултиматум, нито можем да кажем да се вземе даден състезател. Когато тематиката се появи в медиите, ние си казахме мнението, единствено толкоз. Не мога да кажа, че съм отчаян от неосъществения трансфер, просто бих се радвал да играя още веднъж с него ", добави Меси.

Аржентинецът отхвърли и изказванията, че командва тима и е повече от състезател и капитан на " Барселона ".

" Очевидно е, че аз не предвождам и не управлявам, аз съм просто един от иргачите. Единственото, което желая, е да спечелвам и да продължа да взимам трофеи с " Барселона ". Разбира се, задачата е да спечелим още един път Шампионската лига. " Барселона " е моят дом и желая да остана тук ", сподели Меси, опровергавайки и изказванията, че мисли за овакантяване в посока Съединени американски щати.

В момента аржентинецът лекува травма, като няма да се завърне на терена за съботния дуел с " Валенсия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР