Неймар донесе успеха на Бразилия над УругвайОтборът на Бразилия постигна

...
Неймар донесе успеха на Бразилия над УругвайОтборът на Бразилия постигна
Коментари Харесай

Неймар донесе успеха на Бразилия над Уругвай

Неймар донесе триумфа на Бразилия над Уругвай
Отборът на Бразилия реализира най-малък триумф с 1:0 над Уругвай в другарски мач, игран на стадион,,Емирейтс “. Единственото попадение в мача означи капитанът на петкратните международни първенци Неймар.,,Кариоката “ осъществя от дузпа в 76-та минута, отсъдена за нарушаване на Диего Лаксалт против Данило.

Уругвайките имаха своя късмет да поведат през първата част, само че нападателят на Барселона Луис Суарес бе обезверен от отличната интервенция на Алисон Бекер в 23-та минута. Отново стражът на Ливърпул трябваше да се намесва, като този път Суарес центрира в наказателното поле, къде Единсон Кавани насочи изстрел, само че Бекер бе на мястото си.

Пропуските на двукратните международни първенци бяха осъдени от нападателя на ПСЖ Неймар в 76-та минута. Бразилецът бе невъзмутим от бялата точка, с цел да донесе триумфа на играчите на Тите.

Селесао е към този момент непобеден в последните си 10 мача с,,урусите “, като последния триумф на възпитаниците на Оскар Табарес бе през 2001 година. Това бе и пета поредна победа за Бразилия в другарски срещи след загубата им от Белгия на четвъртфиналите на Световното състезание в Русия през лятото. В последния си дуел за 2018 година,,кариоките “ играят с Камерун в Милтън Кийнс във вторник. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР