Нейков преди дни бе забелязан в столичен автосалон, като видимо

...
Нейков преди дни бе забелязан в столичен автосалон, като видимо
Коментари Харесай

Французин стопи Любо Нейков

Нейков преди дни бе видян в столичен автосалон, като очевидно е свалил години от възрастта си, както и килограми. И всичко това с помощта на специфичен хранителен режим, който съблюдава от няколко месеца.

Бащата на комика — Иван споделя за смяната в сина си, споделяйки, че той е минал на специфичен хранителен режим.

„ Любо стартира специфичен режим за контролиране на тежестта, който са му предписали доктори от Франция. Отслабва постепенно, само че е значимо, че към този момент има мотивация да е на диета, а не както преди.

Любо доста обича да готви, на маса да си приказва с приятелите, да основава наслади за хората към него. Такъв ми е синът, не че го лаская, но няма човек, който да каже неприятно за него”, споделя още бай Иван.

Миналото лято Любо приготвяше собственоръчно сушеници и луканки за цялата фамилия, написа " България през днешния ден ". Той ги сушеше в двора на къщата си в Червен бряг и ги приготвяше за коледна софра.

Тази година обаче артистът се отхвърли от концепцията. „ Имам още няколко кила да смъква до Нова година. Разделил съм си ги нещата, хапвам всичко, само че с мярка — колкото ми е шепата. И това е резултатът”, споделя възторжено артистът.

Нейков, също така се е отказал и от брадата, само че повода не е единствено пониженото тегло, а и новият филм „ Христо”. Лентата е снимана през 2015 година и в нея той си партнира със Стефан Мавродиевии Юлиян Вергов.

Историята споделя за две момчета клошари, които желаят да оцелеят и да живеят обикновено. Животът ги сблъсква със притежател на шивашко ателие, който трансформира ориста им.

„ За първи път влизам в ролята на неприятния. Това е ексцентрична роля за мен. Ще съм безочлив притежател на хранилища, а Рачков — шарлатанин бизнесмен с недвижими имоти”, обясня Нейков. Друг чудноват персонаж е Стефан Мавродиев, който играе надзирател на завод и алкохолик, който основният желае да убие.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР