Неяснотите около билетите за реванша между Сутиеска и Левски започват

...
Неяснотите около билетите за реванша между Сутиеска и Левски започват
Коментари Харесай

250 билета за левскарите за реванша в Черна гора с Сутиеска

Неяснотите към билетите за реванша сред Сутиеска и Левски стартират да се избистрят, написа Sporta.bg.

Националният клуб на последователите побърза да разкритикува шефовете на столичния гранд, че не са дали никаква информация, по кое време, къде и какъв брой билета ще има за мача в Черна гора. " Сините " обаче реагираха бързо и обясниха много детайлности. От Сутиеска ще провиснал 250 билета за българите, а от Левски питат за още 750.

Ето и известието, което Левски пусна на формалния си уебсайт:

Уважаеми последователи, 

във връзка на множеството запитвания за билети за идния мач сред ФК Сутиеска и ПФК Левски на 06.07.2017 година в Никшич, Черна гора, желаеме да създадем следното разяснение.

Към момента тимът хазаин е удостоверил 250 билета за последователи на ПФК Левски. Всички билети имат цена от 5 евро (10 лева). Бройката се дефинира по отношение на разпоредбите на УЕФА и съставлява 5% от утвърждения от УЕФА потенциал на стадиона хазаин. Тъй като клубът е изискал 1000 билета за последователи на Левски, се надяваме ФК Сутиеска да отпусне и спомагателна численост билети, само че за момента нямаме удостоверение. При увеличение на отпусната численост ще има в допълнение известие.

От доказаните към днешна дата 250 билета, 175 ще бъдат предоставени на Националния Клуб на Привържениците (НКП), който ще реши по какъв начин да ги разпредели и предложи тези билети.

Останалите 75 билета ще бъдат пуснати в продажба на 01.07.2017 г (събота, работно време от 10:00 до 18:00ч.) в клубния магазин и ще бъдат налични за притежателите на клубни карти „ Вековен “ и тези от вас, които имат закупени сезонни билети. Поради ограничавания брой билети, всеки собственик на клубна карта „ Вековен “ ще може да закупи по най-много 2 (два) билета.

Самите билети се чака да бъдат получени в София на 04.07.2017 година (вторник). За да може да се осъществят продажби и да може да планирате своето пътешестване, в клубния магазин ще се оферират ваучери, които по-късно може да бъдат разменени против самите билети при тяхното приемане в нашия клуб от клуба хазаин.

Поднасяме на всички Вас извинения за неудобствата, свързани с тази организация, само че в тази ситуация сме подвластни от волята и дейностите на клуба хазаин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР