Неясно по какви причини, но е факт, че нашата страна,

...
Неясно по какви причини, но е факт, че нашата страна,
Коментари Харесай

Какво да правим, за да не замръзва нафтата в резервоара

Неясно по какви аргументи, само че е реалност, че нашата страна, уви, не може да се достави с висококачествено дизелово гориво. Това се отразява най-много през зимата, когато в доста бензиностанции се продава и така наречен лятното дизелово гориво. Сега ще ви разкажем за един метод, с който можете да употребявате лятното дизелово гориво през цялата година.

Как можете да разберете, че са ви продали зимно гориво? По цвят, аромат или текстура? Всъщност това е съвсем невероятно да се направи на око. Освен това горивните резервоари на бензиностанциите са надълбоко подземен, постоянно под зоната на заледяване. Така нафтата не замръзва в колонката, а във вашия контейнер.

На таблото за разгласи на всяка бензиностанция може да бъде написано всичко, само че в действителност в резервоарите не всеки път е желаното от нас качествено гориво. В по-меки зими, каквато е актуалната, при положение на подозрение, ще бъде задоволително просто да изсипете добавка или така наречен антигел в резервоара - температурите не са такива, че да употребявате " по-силни " средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР