Неясната ситуация около бъдещето на Левски е стопирала за момента

...
Неясната ситуация около бъдещето на Левски е стопирала за момента
Коментари Харесай

Мъглявото бъдеще на Левски на път да провали класен трансфер?

Неясната обстановка към бъдещето на Левски е стопирала за момента възможен трансфер на класен халф. “Сините” са водили договаряния за привличането на 24-годишния Мартин Хашек (б.р. - футболистът, който е скочил в битката за топката на снимката) от чешкия Спарта Прага. В момента обаче нови договаряния с играча не се възнамеряват, най-малко не и до момента в който не се разбере дали Васил Божков ще продължи да устоя клуба, това написа „ Тема спорт “.

От Левски са били склонни да извадят на половин милион евро за привличането му. На “Герена” са считали, че той е на добра възраст и след два сезона може да се продаде на облага.

Мартин Хашек е роден на 3 октомври 1995 година в Либерец и е висок е 181 см. Започва да тренира в локалния едноименен клуб, само че още като младеж е притеглен от Спарта. Столичният гранд го праща да натрупа опит в Пардубице и точно за този клуб той прави професионалния си дебют при мъжете - на 2 август 2014 година.

През 2015-а е преотстъпен на Виктория Жижков, а по-късно носи екипите на Влашим и Бохемианс. Последният клуб го изплаща през лятото на 2017 година. За ирландския клуб той изиграва 42 турнирни мача и отбелязва 6 гола. Това кара Спарта да си го откупи при започване на 2019-а. Оттогава той има 43 срещи в чешкото състезание, в които е осъществил 8 гола. През есента той е взел присъединяване в 16 дуела, в които се е разписал 5 пъти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР