Неясна остава съдбата на руските военни, които са били на

...
Неясна остава съдбата на руските военни, които са били на
Коментари Харесай

Неясна е съдбата на руските военни от борда на изчезналия самолет

Неясна остава ориста на съветските военни, които са били на борда на изчезналия боен аероплан. Той липсващ от радарите над Средиземно море. Продължава избавителната интервенция, само че към този момент не са засечени отломките на машината. Появиха се известия, че самолетът е бил свален " по неточност ".

Руският Ил-20 се прибирал към съветската база в Сирия, когато липсващ от радарите. Наземните служби изгубили връзка със самолета към 23 часа московско време, на към 35 километра от сирийския бряг.

По това време израелски изтребители атакували сирийски обекти в провинция Лакатия. От основания в Лондон Център за наблюдаване на човешките права оповестиха, че сирийската противовъздушна защита съумяла да прихване някои от ракетите. Тел Авив отхвърля да разяснява офанзивата.

Москва заяви, че по време на случая съветски радари са засекли изстрелване на ракети и от намиращата се в Средиземно море френска фрегата Оверн. Париж отхвърли съмненията, френска ракета да е поразила съветския аероплан. От Пентагона побързаха да оповестят, че ракетата не е американска. Според Вашингтон съветският аероплан е бил свален " по неточност " от сирийската зенитна артилерия.

Дамаск към момента не е коментирал случая с съветския аероплан. Държавната сирийска телевизия, обаче, заяви, че към 22 часа локално време е имало офанзива в региона на Латакия.

Русия взе участие в интервенции в Сирия от 2015-та година. Вчера президентите на Русия и Турция съумяха да договорят основаването на демилитаризирана зона в сирийската провинция Идлиб. Тя ще разделя проправителствените сили от бунтовническите.

 ​Руски боен аероплан изчезна над Средиземно море ​Руски боен аероплан изчезна над Средиземно море
Руски боен аероплан с 14 военнослужещи изчезна над Средиземно море. Съдбата на съветските военни е незнайна. Инцидентът е станал по време на нахлуване...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР