NextConsult обещава индивидуално и по-фокусирано преживяванеАмериканската софтуерна компания за облачни

...
NextConsult обещава индивидуално и по-фокусирано преживяванеАмериканската софтуерна компания за облачни
Коментари Харесай

Salesforce конференция в нов формат предстои в София

NextConsult дава обещание самостоятелно и по-фокусирано прекарване

Американската софтуерна компания за облачни услуги Salesforce.com е приета за платформа #1 в света за ръководство на потребителски връзки (CRM) за последните 10 години (източник: Salesforce)

Под мотото „ The way to your digital excellence “ ще се организира тазгодишната конференция на Salesforce у нас – на 21 март в София. Организатор на събитието е единственият Златен сътрудник на платформа номер 1 за ръководство на потребителски връзки за България и района – Next Consult.

За следващ път уредниците са подготвили завладяващи вести от света на технологиите, както и голям брой потребни срещи и презентации с топ лица от Salesforce – най-иновативната компания в света съгласно сп. Forbes.

Новото тази година е напълно промененият формат на Salesforce конференцията. „ Постарахме се да предоставим опция за самостоятелно и по-фокусирано прекарване на участниците тази година. Предвидили сме уъркшопи за обособените решения на Salesforce по отношение на сферата, която обслужват “, показа Емил Вучков, сътрудник цифров маркетинг в Next Consult.

Така да вземем за пример, когато някой търси решение за възстановяване на процесите по продажби (sales) ще открие всичко, което го интересува на едно място в уъркшопа на Sales Cloud, описа Вучков. „ В същото време концепцията ни е построена върху процеса по цифрова промяна, тъй че всеки може да наблюдава стъпките и в случай че желае да се запознае и с останалите решения “, добави той.

Конферентната част ще протече в няколко тематични блок-сесии: Маркетинг, Продажби, Обслужване и Общества, съпроводени от сполучливите бизнес образци и историите за цифровата промяна на клиентите на Salesforce и Next Consult.
още по тематиката
Сред имената на презентаторите са: Станислава Атанасова – управител продажби Salesforce за Централна и Източна Европа, Александро Урсу – районен управител Marketing Cloud в Salesforce, Хрвое Супич – районен вицепрезидент на Salesforce за Централна, Източна Европа и Русия, Орлин Дочев – ръководещ сътрудник в Next Consult, Емил Вучков, сътрудник цифров маркетинг в Next Consult и други.

На финала в границите на няколко следващи „ live “ демонстрации ще бъдат показани опциите на обособените Salesforce артикули като например менажиране на автоматизирани персонализирани потребителски пътешествия през разнообразни маркетинг канали (Email, SMS, Social Media и др.) със Salesforce Marketing Cloud.

Ще бъдат демонстрирани още опциите на два от топ продуктите на Salesforce – Sales Cloud, платформа #1 за продажби, която предвижда успеваемостта на покупко-продажбите посредством изкуствен интелект, и Service Cloud – платформа #1 в света за обслужване на клиенти.

За пръв път пред българска публика ще бъде показан и набиращият от ден на ден известност Salesforce Community Cloud – инструментът за ръководство на Общества на Salesforce, прецизираха от Next Consult.

„ За нас е изключителна горделивост, че съумяваме да осъществяваме това събитие за шеста поредна година и да помогнем на повече български компании да преминат по-плавно през процесите по цифровизация, споделяйки с тях опита на международни и одобрени водачи в своята промишленост като нашите сътрудниците от Salesforce “, съобщи Орлин Дочев, ръководещ сътрудник на Next Consult.

„ Но най-голямата ни горделивост е триумфа, на фирмите, зад които сме застанали със своята експертиза. Успешните потребителски истории, които ще чуете са резултат и самопризнание, както за Salesforce, по този начин и нашите консултанти “ – добави още Орлин Дочев.

За да бъде в действителност неповторимо прекарването на участниците във форума, уредниците са подготвили доста изненади, както и любопитни обстоятелства за културата на Salesforce – четвъртата по величина компания в света. Местата за присъединяване в конференцията са лимитирани, а регистрациите се утвърждават от уредниците.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР