Nexo със споразумения в САЩ, няма твърдения и обвинения за

...
Nexo със споразумения в САЩ, няма твърдения и обвинения за
Коментари Харесай

 Nexo със споразумения в САЩ, няма твърдения и обвинения за измами  

Nexo със съглашения в Съединени американски щати, няма изказвания и обвинявания за измами

Основаната от българи компания за цифрови активи - Nexo Capital Inc. реализира дефинитивно съглашение с Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC), Асоциацията на админите на скъпи бумаги в Северна Америка (NASAA), Главния прокурор на Ню Йорк (NYAG), и още институции.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА
Гешев увери: Няма целеустременост при следствието на Nexo
Nexo заведе дело на Каймановите острови
Прокуратурата не се интересувала от отзвука на акцията против Nexo
Скандалът Nexo бил за похищение на вниманието от третия мандат
От компанията показват като елементи по споразуменията, че не са налице изказвания или обвинявания, че Nexo е взела участие в машинация или подвеждащи търговски практики, или че клиенти на Nexo са били ощетени или подведени по отношение на финансовото положение на компанията. Това поставя край и на всички производства във връзка с компанията в осем американски щата, които са напълно от административен темперамент.

Единствената констатация на щатските регулатори по отношение на несъответствия със законови условия от страна на компанията е във връзка с липса на нужната регистрация за предложение в Съединени американски щати на лихвоносещия артикул на Nexo, признат за скъпи бумаги.

С това американските регулатори завършиха своите всеобхватни инспекции на активността на Nexo, касаещи бизнеса на компанията, се показва в известието.

„ Изключително сме задоволени от това изцяло и дефинитивно решение, което еднопосочно поставя завършек на всички спекулативни изказвания по отношение на връзките на Nexo с регулаторните органи и институциите в Съединени американски щати. За страдание, даже български държавни органи и институции не се посвениха и не престават да злоупотребят с американското
име и реакциите по отношение на тези безобразни дейности по основаването на оправдание занапред предстоят. Нескопосаните внушения за “международен ” детайл в дейностите против Nexo, с цел да се обоснове нахален произвол против сдружението ни “Ен Ди Ес ” ЕООД и нашите над 600 чиновници в България, като надали не по искане на “евроатлантически сътрудници ”, са разобличени от неопровержими обстоятелства. В допълнение, опитът да се прикачи акцията против Nexo, чрез насрочването ѝ в ден, който да съвпадне с друга акция на Европол против прът центрове в България, Сърбия и Кипър, употребяващи криптовалути, бе осуетен от формалното удостоверение на EUROJUST (Агенция на Европейски Съюз за съдействие в региона на наказателното правосъдие), че двете събития не са свързани. Въпреки това, уредниците реализираха значително от своите политически цели. На всички участници и пригласящите им по време на несполучливите опити да се убие един сполучлив и възходящ бизнес, ще бъде потърсена съответната отговорност за всички нанесени вреди ”, сподели Антони Тренчев, съосновател на Nexo.
dnes. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР