news.bnt.bgВ навечерието на новата учебна година учителят по физика Теодосий

...
news.bnt.bgВ навечерието на новата учебна година учителят по физика Теодосий
Коментари Харесай

Теодосий Теодосиев: Личният пример на учителите е най-важен

news.bnt.bg

В навечерието на новата образователна година учителят по физика Теодосий Теодосиев гостува в " Още от деня ". За задачата да образоваш, да възпитаваш и да даваш криле и каква е формулата за триумф, ето разговора с преподавателя.

Теодосий Теодосиев, преподавател: Имаме 25 безспорни първенци на националните олимпиади по физика. Само по себе си, това към този момент не може да бъде инцидентно. Това са едни доста сполучливи деца, които сега работят на супер международно равнище, почтени да бъдат претенденти за Нобелова премия. Перспективата е децата, които в този момент са на учебно заведение, да работят нещо, което към момента не съществува като специалност.
В целия свят има рецесия на образованието, като се изключи Далечния Изток. Техниката напредва прекомерно бързо, хората избират нещо по-леко, което да се повтаря монотонно, изяснява Теодосиев.



Много хора не подозират какъв брой доста гений има към нас, безапелационен е учителят.
Теодосий Теодосиев, преподавател: Първо би трябвало да има персонален образец на учителите. Силните персони се възпитават от мощни персони.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР