Невяна Владинова ще играе бухалки, а Боряна Калейн лента на

...
Невяна Владинова ще играе бухалки, а Боряна Калейн лента на
Коментари Харесай

Невяна с бухалки, Боряна с лента на Световното

Невяна Владинова ще играе бухалки, а Боряна Калейн лента на Световното състезание в София идващия месец. Както е известно, Катрин Тасева е с четири съчетания, а другите две девойки с по 3, като от 10-те съчетания (3 с обръч, 3 с топка, 2 с бухалки и 2 с лента) за класирането се взимат единствено най-високите 8. Целта пред отбора ни е отборната купа, както съобщи Катрин на контролното съревнование преди дни.

При ансамблите усещане прави името на Камелия Стоилова в съчетанието с обръчи, като евентуално става въпрос за подсигуряване от страна на българския щаб, откакто преди дни Ели Бинева получи болки в кръста от остаряла контузия.

От страна на конкуренцията при самостоятелните състезателки след голям брой премеждия своето завръщане ще направи Александра Солдатова (Русия), като на Саша и Дина Аверина са поверени по 3 уреда – обръч, топка и надлежно лента и бухалки, а с 4 ще се изяви Арина Аверина.

За Беларус чакаме Екатерина Галкина и младата Анастасия Салос с по 4 съчетания, а двете Юлии – Евчик и Исачанка ще поделят обръч и топка.

След съвсем пагубен сезон, Альона Дяченко въпреки всичко откри място в отбора на Украйна за София, като тя няма да изиграе лентата си в квалификациите, а Ева Мелещук няма да покаже бухалките си. Очаквано, Влада Николченко ще извърши 4 композиции.

На Линой Ашрам и Никол Зеликман от Израел също е гласувано цялостно доверие, а Юлиана Телегина ще помогне със наложителните обръч и топка. Подобно е ситуацията при Италия – 4 за Александра Аджурджукуле и Милена Балдасари и 2 за много по-опитната Алесия Русо. На Екатерина Веденеева, която е играч на Словения от не повече от 2 седмици, също са поверени оптимален брой съчетания, както и на Александра Подгорчек, която сподели страховит прогрес в последната година, а броя добавя Аня Томазин. Схемата 4-4-2 се повтаря и при американките – Лаура Зенг, Евита Гришкенас и Камила Фийли.

beautyinsport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР