Невяна Владинова се върна със сребро на международната сцена, след

...
Невяна Владинова се върна със сребро на международната сцена, след
Коментари Харесай

Невяна Владинова се върна със сребро

Невяна Владинова се върна със сребро на интернационалната сцена, откакто дълго лекуваше контузия. На шампионата от международната купа в Минск (Беларус) капитанката на националите започва последна, само че изигра мощно съчетанието си на лента, за което бе оценена с 18,200 точки. През февруари плевенчанката контузи глезена си и се възстановяваше повече от два месеца. На международната купа в Пезаро (Италия) в средата на април тя остана в подножието на оценките.
Другата ни представителка на този апарат Катрин Тасева позволи грешки и приключи седма (17,200) А златото завоюва рускинята Александра Солдатова (18,600).

В многобоя девойките останаха на крачка от оценките. Тасева е пета, а Владинова – осма. Златото завоюва Линой Ашрам (Израел).
В Минск ансамбълът ни не взе участие, поради здравословни проблеми с Елена Бинева. Но старши треньорът Весела Димитрова има намерение тимът да премери сили на шампионата в съветския град Казан в края на седмицата.

Това ще е и последна конкуренция за националките преди международното в „ Арена Армеец “ в София от 10 до 16 септември. Освен с Владинова и Тасева страната ни ще бъде показана и с Боряна Калейн.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР