Невяна Владинова прекратява състезателната си кариера заради травма и започва

...
Невяна Владинова прекратява състезателната си кариера заради травма и започва
Коментари Харесай

Невяна Владинова стана втори вицепрезидент на федерацията

Невяна Владинова приключва спортната си кариера поради контузия и стартира работа във Федерацията по художествена гимнастика. Това стана ясно по време на съвещанието на Управителния съвет.

Днес се организира първото съвещание на новия УС на БФХГ. Заседанието беше онлайн заради обстановката с COVID-19.

Първа точка от дневния ред беше представянето на екипа на президента на БФХГ Илиана Раева за новия четиригодишен олимпийски цикъл.

Тя първо благодари на досегашния си екип, а по-късно показа по настрана всеки за новия сезон. Първи вицепрезидент остава трикратната ни международна шампионка Мария Петрова. Генерален секретар остава Росина Атанасова. Офис управител - Гергана Йорданова. Спортен управител - Моника Панайотова. Международни връзки - Йоана Ангелова. Организатор - Емил Гаджев. Финанси и счетоводство - Надя Величкова и Николай Коларов. Адвокат - Кремена Георгиева. Маркетинг и реклама - Юлия Мумджиева.

След като ги показа, Илиана Раева приказва пред всички членове на УС за любимката на всички и капитан на самостоятелно дами Невяна Владинова. Тя разгласи, че заради тежка контузия във врата, Неви прекратява спортната си кариера и е изразила предпочитание да работи в БФХГ. Мечтата на хубавицата е някой ден да бъде сполучлив началник и желае да се учи и да натрупа опит.

Илиана Раева е провела дълъг диалог с нея, харесала е решимостта й и смелостта да съобщи по какъв начин желае да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ.

Всички членове на драго сърце приветстват решението на Неви да продължи пътя си в областта на Художествената гимнастика.

Невяна Владинова: " Благодаря на Илиана Раева за поддръжката и готовността и да ми оказва помощ в пътя, по който поемам. Оттук нататък ще благодаря с дейности! ", това съобщи Неви пред УС.

Илиана Раева: " Харесвам хора, които самоуверено се декларират! Неви има освен предпочитание, само че и качества, които може да развива и един ден да бъде предан и прелестен началник. Ще й оказвам помощ и ще се веселя да следя развиването й, в което не се колебая. Трябва да се дава път и помощ на младите. Да имат поле за изява, тъй като тяхната сила и младост може да бъде доста потребна ".

Мария Петрова разяснява: " Поздравявам Илиана за решението и помощта, която оказва на младите, които поемат по нов път, обвързван с гимнастиката! Поздравявам Илиана за пътя, който е поела да приобщава младите към нас и да им оказваме помощ и да ги учим ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР