Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн ще представляват страната

...
Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн ще представляват страната
Коментари Харесай

Три от грациите ни ще участват на Европейското в Баку

Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн ще съставляват страната ни на Европейското състезание по художествена гимнастика в Баку, Азербайджан. Състезанието ще се организира от 16 до 19 май.

След публикуването на формалните описи с участничките излиза наяве, че Невяна Владинова ще вземе присъединяване единствено на обръч и бухалки, а Калейн и Тасева ще играят по три уреда.

Боряна Калейн е декларирана за обръч, топка и лента, а Катрин Тасева за топка, бухалки и лента. По стратегия грациите ни би трябвало да показват 8 съчетания (по две на всеки уред). Освен тях, присъединяване ще вземе и ансамбъла при девойките.

Тази година шампионатът на Стария континент включва отборна конкуренция, само че не и многобой при дамите самостоятелно.

Ансамбълът при девойките ще изпълява също две съчетания - с пет обръча и с пет ленти.

Общо 81 състезателки са декларирали присъединяване, както и 116 грации при девойките от 35 страни.

Сред имената, които личат са сестрите Дина и Арина Аверини, както и Александра Солдатова, която преди завоюва многобоя на Световната купа в София. Към тях се причисляват ще Екатерина Галкина, Анастасия Салос и Алина Харнаско от Беларус. Израелският тим ще бъде показан от Линой Ашрам и Никол Зеликман, а италианките на Европейското ще бъдат Александра Аджурджукулезе и Милена Балдазари.

Украйна ще изпрати Влада Николченко, Кристина Похранична и Виктория Онприенко. Зохра Агамирова и Вероника Гудис пък ще бъдат вярата на Азербайджан за положително показване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР