Неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще проведе отново напълно

...
Неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще проведе отново напълно
Коментари Харесай

Един от най-добрите неврохирурзи в Турция - доц. д-р Токташ идва отново във Варна за безплатни консултации

Неврохирургът доцент доктор Зафер Оркун Токташ ще организира още веднъж изцяло БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести на 6 и 7 септември 2019 година в морската ни столица Варна. И този път неговото посещение е по покана на шефа на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи.
Поради засиления интерес при предходното му посещаване във Варна, експертът насрочи нови дати за последващо посещаване, с цел да помогне на повече нуждаещи се пациенти. Всички пациенти с лумбална или цервикална дискова херния, тумори на гръбначния дирек или мозък, сколиоза, малформация на Киари и други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с неврохирурга за опциите за лекуване на своето заболяване. Това, което би трябвало да създадат пациентите, искащи да се възползват от безплатната консултация със експерта, е да се обадят на телефона на здравния център и да си запишат час за консултацията.
Доц. доктор Зафер Токташ непроменяемо се трансформира в неразделна част от нашата самодейност да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината. Както и до момента безплатните съвещания в границите на самодейността ни са ориентирани:
- към пациенти с към този момент открити болести
- към тези, нуждаещи се от второ мнение
- към пациенти интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция
Доц. доктор Токташ е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на израстък в мозъка и интервенция на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург от пациенти от България и целия свят.
Кой е доцент доктор Токташ?
Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доцент доктор Зафер Оркун Токташ приключва мединцинския факултет в Университет „ Улудаг “. Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет " Мармара " и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Доц. доктор Токташ е учител в Университет „ Бахчешехир “ и изключително интензивно натъртва в региона на гръбначната хирургия.
В работата си той употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на:
- лумбална дискова херния
- цервикална дискова херния
- тумори на гръбначния дирек
- тумори на гръбначния мозък
- сколиоза
- малоформация на Киари
- и други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък.
Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, (където разполагат с Center of Excellence за лекуване на сколиоза), той развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагноза на тумори благодарение на най-съвременната в международен мащаб здравна инсталация.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Токташ във Варна на 6 и 7 септември 2019г. би трябвало да си запишат час авансово на:
- телефона на " Медикъл Караджъ ": +359 878 500 730
- да заявят стремежи от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.
На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.
Имайте поради, че прегледи няма да бъдат осъществявани по време на консултациите. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи с които разполага пациента все още.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР