Неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще консултира безплатно пациенти

...
Неврохирургът доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще консултира безплатно пациенти
Коментари Харесай

Водещ неврохирург с безплатни консултации у нас

Неврохирургът доцент доктор Зафер Оркун Токташ ще съветва гратис пациенти в София на 12 януари 2018 година

Доц. Токташ е един от водещите експерти в Турция за оперативно лекуване на мозъчни тумори и хирургия на гръбначния дирек. Той ще гостува у нас по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят във всяка здравна област.

Доц. доктор Зафер Оркун Токташ е специализирал неврохирургия в Медицинския факултет на Мармарския Университет, където е траял и докторантурата си. През 2014 година е взел участие в научно-изследователски действия в Харвардския университет. Съвместно с проф. доктор Денис Кония са патентовали като откритие регулируеми импланти, които се употребяват в гръбначната хирургия.

Доц. Токташ е създател на редица научни материали в региона на гръбначно-мозъчните болести и е един от водещите престижи в южната ни съседка за лекуване на дискови хернии на гръбначни и шийни прешлени, гръбначни тумори, сколиоза и гръбначни деформации. Преподава в Медицинския факултет на Бахчешехирския университет и приема пациенти в болница „ Медикъл Парк Гьозтепе “. В работата си доцент доктор Зафер Оркун Токташ ползва най-съвременните способи и технологии.

Доц. Зафер Оркун Токташ е натрупал забележителен опит и експертиза в лекуването на мозъчни тумори, а в арсенала му влизат всички най-съвременни способи в тази бързо разрастваща се здравна сфера.

В наши дни неврохирурзите във високотехнологичните лечебни заведения работят с техники, които разрешават свеждане до нула на грешките по време на интервенция. С технологиите  за интраоперативно сканиране  и навигация е допустимо хирургът още по време на самата интервенция да наблюдава каква част от тумора е почистил. Един от постоянно прилаганите нови способи е и потреблението на томография и ангиография в операционната. Или в резюме, в актуалните лечебни заведения към този момент съвсем всички радиологични проучвания могат да се ползват и в операционните зали.

Все по-често намира приложение и методът на мониториране на нервната система по време на интервенцията. Това основава положителни предпоставки за попречване на евентуални увреждания, в това число парализа след мозъчна интервенция.

Пациенти от България могат да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Зафер Оркун Токташ, като се запишат авансово на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР