Невръстният хлапак Любомир Митков извървя пътя от бедняк до милионер

...
Невръстният хлапак Любомир Митков извървя пътя от бедняк до милионер
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО РАЗКРИТИЕ В БЛИЦ! Вижте как на 22-годишен хлапак стана милионер от обществени поръчки!

Невръстният малчуган Любомир Митков извървя пътя от дрипльо до милионер за рекордните 2 години. Само за 24 месеца 22-годишното момче се снабди с имане и лимузини, на които биха заведели даже богатите чичковци, които се излежават на Карибите. Паричният напредък на Любо стартира по време на ръководството на кмета на пазарджишкото селце Лесичо̀во Серьожа Лазаров.

Мургавият младок небрежно се разсънва като предприемач, а компаниите му печелят верига от публични поръчки за строителство.

Паричните потоци са внушителни, а Любомир към този момент не се тормози да показва първокласния си метод на живот.

Автопаркът не отстъпва на този на съветския милиардер Абрамович.

Митков с горделивост театралничи до придобивките си. А всяка от тях е за по няколкостотин хиляди лв.. Една до друга в покрития му гараж съжителстват лимузини от марките " Ауди " S8, модифициран " Мерцедес " Brabus, свръхзвуково " Порше " и мощен баварец.







Престижните коли са накичени и с идентични цифри в регистрационните си табели - сантиментален спомен от мутренските времена.

Притежателят им също се държи като дебеловрат батка, а златните украшения по тялото му съперничат по разнообразие единствено с татуировките му.

Да се чуди човек по какъв начин в китното обитаемо място на брега на река Тополница се е пръкнал подобен милионер.

Сега Митков се е прицелил в публичната поръчка за водопровода, която нищо чудно да му бъде тропосана от кмета Серьожа.

Новата договорка сигурно ще попълни активите на Митков с няколко милиона, в случай че този път не се намеси прокуратурата. А магистратите към този момент са почнали да душат към несметното благосъстояние на 22-годишния милионер.

Подозрения витаят и към публичните поръчки, които е прилапал и от една на пръв взор дребна българска община, които към този момент са влезнали в полезрението на способените органи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ Пожарна охрана ГОРЕЩАТА ТЕМА В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР