Невръстната дъщеря на Светлана Гущерова е успяла да сдобри баща

...
Невръстната дъщеря на Светлана Гущерова е успяла да сдобри баща
Коментари Харесай

Щерката на Светлана потуши враждата между баща и дядо

Невръстната щерка на Светлана Гущерова е съумяла да сдобри татко си Християн и дядо си Добромир. Миналата година Гущеров-старши не се появи на сватбата на младото семейство. Заради отсъствието му плъзнаха клюки, че някогашният народен представител не е благословил брака на наследника си и избраницата му.

Дори и да са имали несъгласие, с днешна дата те очевидно към този момент са изгладени, а дядото е на седмото небе от благополучие след появяването на първородната си внучка. Нейните родители я кръстиха по едно и също време и на баба й, и на дядо й по бащина линия - Анелия-Добромира.

"Свекър ми доста се радва на щерка ни. Идеята за името беше моя и на Хриси. Искахме да кръстим щерка си на роднините на брачна половинка ми, тъй като той въпреки всичко им е единствен наследник, а дребната им е първородна внучка. Аз имам и племенница, и брат, и сестра... Прочетох в един жълт вестник, че Хриси бил изолирал майка ми и настоял детето ни да носи името на неговите родители. Нищо сходно! Пак споделям, решението за името го взехме дружно ", съобщи Гущерова в изявление пред седмичник.

На този стадий тя не разчита на гледачки в грижите за щерка си, а се оправя сама с поддръжката на майка си и свекърва си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР