Неволята учи, а тези, които не са учили изваждане по

...
Неволята учи, а тези, които не са учили изваждане по
Коментари Харесай

Нов вид далавера: Сваляш си номерата и паркираш без грижи!

Неволята учи, а тези, които не са учили " изваждане " по математика в учебно заведение, търсят всевъзможни способи да надхитрят системата. Оказа се, че най-новата спекулация, от която можгеш да се възползваш, е свалянето на номерата на автомобила и безпроблемното паркиране в зоните на София, а и в други градове в страната.

В другите централни квартали на столицата, където паркирането, а и намирането на място, е несъмнено пъкъл, някои са намерили цаката. Има коли, които са паркирани на едно място с месеци и не мърдат оттова, а страната е безсилна. Това въпреки това вбесява съседи, които роптаят, че няма къде да паркират, откакто колите не се употребяват, а единствено заемат място.

В някои квартали даже има коли, които не са напускали паркомястото си с години, на всичкото от горната страна са обрасли с треви и шубраци, в тях се развъждат разнообразни животни, а също по този начин си употребяват и от клошари и наркомани, които нощуват в тях.

Какво прават тарикатите? Свалят номерата на колите си, с цел да не заплащат за зона и чиновниците от Центъра за градска подвижност не ги закача - една постоянно срещана към този момент процедура у нас.

При инспекция от общината лепят стикер и вероятно подвигат колите след три месеца, само че в случай че нямат... гражданска отговорност или годишен механически обзор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР