Неволна грешка или една от типичните шеги на президента?Моментът, в

...
Неволна грешка или една от типичните шеги на президента?Моментът, в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп нарече шефа на Apple… Тим Епъл

Неволна неточност или една от типичните смешки на президента?

Моментът, в който Доналд Тръмп се обръща към шефа на Apple с… Тим Епъл (източник: Sean O’Kane (@sokane1) / Twitter)

Тим Кук, основният изпълнителен шеф на Apple, беше преименуван на… Тим Епъл от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Това стана на съвещание на Консултативния съвет по кадрова политика с присъединяване на двамата водачи.

Заседанието ще остане в историята със словесната неточност – неумишлена или просто смешка, която президентът на Съединени американски щати направи, обръщайки се към мениджъра на една от най-големите компании в света с Тим Епъл, вместо Тим Кук.

По време на съвещанието Тим Кук не реагира по никакъв метод на промяната на името му, само че откакто медиите подвигнаха звук по тематиката, шефът на Apple, на собствен ред, иронизира обстановката, като сложи „ ябълката “ до дребното си име в Twitter.
още по тематиката
Предполага се, че Доналд Тръмп се е пошегувал в типичния си жанр. Миналата година той се обърна към шефа на Lockheed Martin Мерилин Хюсон с… Мeрилин Локхийд.

В интернет пък към този момент се популяризират закачливи колажи по какъв начин президентът преименува други мениджъри от хай-тек промишлеността – да вземем за пример Бил Майкрософт и Илон Тесла.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР