Неволите на принц Хари с визата за САЩ може да

...
Неволите на принц Хари с визата за САЩ може да
Коментари Харесай

Визовият статут на принц Хари ще бъде решен от изборите, твърди американският посланик

Неволите на принц Хари с визата за Съединени американски щати може да бъдат подкрепени от успеха на президента Джо Байдън на изборите по-късно тази година, твърди специалист.

Херцогът на Съсекс сега е замесен в яростна правосъдна борба по отношение на молбата си за виза, откакто консервативният мозъчен концерн Heritage Foundation сложи под въпрос неговия имиграционен статут, откакто той призна в избухливите си записки Spare, че е употребявал кокаин, гъби и пушена марихуана. Хари и Меган Маркъл се реалокираха в Съединени американски щати през 2020 година, а книгата му беше оповестена три години по-късно, което провокира рецензии от Heritage Foundation, които упрекнаха държавното управление на Съединени американски щати, че облагодетелства принца и утвърждава визата му.

Съгласно законите на Съединени американски щати всеки, който е приемал опиати или е обозначен като „ употребяващ с опиати “, е в заплаха да бъде счетен за „ неприемлив “ в Америка, а техните строги закони са попречили на други известни лица, като Нигела Лоусън и Stranger Things звездата Чарли Хийтън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР