Неволите на Пари Сен Жермен това лято нямат край -

...
Неволите на Пари Сен Жермен това лято нямат край -
Коментари Харесай

И Неймар поискал да си тръгне от Пари Сен Жермен

Неволите на " Пари Сен Жермен " това лято нямат край - клубът е напът да изпусне и последния от звездното си трио, Неймар. Според в. " Екип " бразилецът е уведомил клубния необут Насер ал Хелайфи, че желае да бъде продаден преди края на трансферния интервал.

Неймар, притеглен преди години за към момента рекордните 222 милиона евро, не се чувствал благополучен към този момент в Париж, че се и страхувал за своята сигурност. Причина за това са заканите, които получава от най-крайните почитатели на ПСЖ.

Бащата на звездата нито удостовери, нито отхвърли обявата. Пред Premier League Brasil в родината си той съобщи, че " не може да разяснява вест, която не се е случила ".

Във Франция и Англия незабавно се появиха спекулации, че претендент за Неймар е " Челси ". На първо място обаче той желал да се завърне в " Барселона ", съгласно " Екип ". Има подозрения обаче дали в Каталуния го желаят и могат ли да си го разрешат, поради проблема с финансовия феърплей на Ла Лига.

" Пари Сен Жермен " към този момент загуби Лео Меси, който отхвърли да подпише нов контракт и облича екипа на " Интер Маями " в Съединени американски щати. Продължават проблемите с Килиан Мбапе, който също не желае да подписа нов договор и следващата година може да си тръгне без пари, след бе закупен за 180 млн. и има една от най-високите заплати във футбола.

Френският национал бе изваден от тима за азиатското турне, а през вчерашния ден стана ясно, че новият треньор Луис Енрике не може да го употребява и за старта на Лига 1. Решението да бъде изолиран и да тренира с играчи, на които няма да се разчита и им се търсят купувачи, е на Ал Хелайфи, който се чувствал " предаден " от Мбапе.

Целта на катарския предприемач е да продаде звездата, само че това е доста мъчно, защото за състезател с още 10 месеца контракт се желаят доста пари - близо 200 млн. Единствено Саудитска Арабия е подготвена да ги даде на момента, но Мбапе не желае да играе там. Твърди се, че той се е схванал с " Реал " (Мадрид) да се причисли към отбора на своето детство от следващата година - като свободен сътрудник.

Все отново има и добра вест - ПСЖ притегли и показа португалския национал и досегашен ас на " Бенфиса " Гонсало Рамош. Засега той се води преотстъпен - още веднъж поради финансовия феърплей (този път на УЕФА). Догодина се чака клубът да го откупи за 65 млн. евро, като крайната сума за лисабонци може да доближи 80 млн. при избрани условия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР