Невинният разказ е на Васил Найденов - една от иконите

...
Невинният разказ е на Васил Найденов - една от иконите
Коментари Харесай

Васил Найденов потвърди сюжета на Илчовски: Борисов, “Градус”, картите…

Невинният роман е на Васил Найденов - една от иконите на българската музикална сцена. Разказвайки за кариерата си пред Нова телевизия обаче Найденов удостовери несъзнателно един сюжет, разиграл се напълно наскоро - разкритията на земеделеца Светослав Илчовски, който пред Комисията по проверката в 46-тото Народно заседание описа за частни празненства с присъединяване на Бойко Борисов и близостта на някогашния към този момент министър председател с Иван Ангелов “Пилето” - притежателят на компания “Градус”.

ФрогНюз напомня, че на едно от съвещанията на парламентарната комисия с появи мистериозния Илчовски, който заприказва за голяма корупция от страна на някогашния министър председател, районната министърка от държавното управление на ГЕРБ Петя Аврамова и Иван Ангелов.

Пред депутатите в парламентарната комисия той съобщи, че Ангелов е манипулирал активността на компанията преди да излезе на борсата през 2018 година Илчовски описа и за схеми за изнудване, уточни, че Петя Аврамова му е наредила да спре да купува земя. Обяви, че притежателят на компания “Градус” платил 5 хиляди лв. на плеймейтка с цел да “обслужи” Борисов и загатна, че таман това е Мата Хари. Ангелов отхвърли да е плащал.

Светослав Илчовски направи и изказвания за плащани от него подкупи от близо 1 млн. лева, за фиктивни покупко-продажби за 60-70 млн. лева, за рекет над фермери с цените за напояване, за видео с изтезания над прочут предприемач в пандиза.

Прокуратурата стартира инспекция на казаното от Илчовски. Разпитан бе и Иван Ангелов. Случаят е взет и от Европейската прокуратура. Какво се случва - не е ясно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР