Невинаги жената има под ръка някой свестен любовник, който знае

...
Невинаги жената има под ръка някой свестен любовник, който знае
Коментари Харесай

Как се самозадоволяват жените, които нямат вибратор

Невинаги дамата има на разположение някой почтен ухажор, който знае по какъв начин да я задоволи. Понякога пък въобще няма ухажор. И в случай че продължава дълго време дамата от ден на ден се изпълва с непреодолимо полово предпочитание, което би трябвало да бъде задоволено тутакси. Спасението е прикрито в чекмеджето и се назовава вибратор, написа flagman.bg. Поздравления за дамите, които имат такова устройство.

Тези, които обаче не са собственички на такива устройства, постоянно изпадат в инженерна мисъл, сдобиваща ги с подръчни средства за наслаждение. Домашни „ вибратори “, които може да се окажат много рискови за физическото (ментално) им здраве. Ето няколко образеца:
Кой каквото си изстуди, това ще сърба
Кой споделя, че лъжиците стават единствено за сърбане на чорба. Има дами, които ги намират за по-практични на други места по тялото си, само че не и в устата. Някои ги избират изстудени във фризера. Измръзналият метал служи за по-осезаема сензитивност към зърната и корема, а наместването му върху вътрешната страна на бедрата доставя в допълнение напрежение в региона на гениталиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР