Невиждана офанзива са предприели от ЦСКА-София, за да докарат в

...
Невиждана офанзива са предприели от ЦСКА-София, за да докарат в
Коментари Харесай

ЦСКА иска Тодор Неделев на всяка цена

Невиждана атака са подхванали от ЦСКА-София, с цел да докарат в Борисовата градина един от най-хубавите футболисти у нас - Тодор Неделев. Това разкриха близки до звездата на Ботев (Пловдив) в навечерието на мача сред “Армейците” и “Канарчетата” на старта на плейофната фаза в Първа лига.

В офанзивата към играча са включени футболисти на “червените”, почитатели и другари, които не стопират да договарят с национала. През предходната седмица Бодуров и компания даже закараха халфа на среща с фенклуба в Разград, където ентусиастите му се обясниха в обич и го приканиха да облече алената фланелка.

Неделев има контракт с пловдивчани до края на шампионата, откакто те съумяха да си го върнат за непрекъснато от Майнц 05. От ЦСКА-София са решили да се възползват оптимално от това и да създадат всичко допустимо да вземат в редиците си един от най-талантливите родни футболисти.

Досега Неделев изрично отхвърляше да се раздели с Ботев, без значение, че интерес към него имаше и от другите два гранда Левски и Лудогорец. Особено “Орлите” бяха много настоятелни и му насочиха предложения, които български футболист мъчно би отказал, само че Неделев бе неотстъпчив:” Оставам в Пловдив”. Същият отговор на два пъти получиха и от “Герена”.

Според осведомени обаче нито първенците, нито “сините” са били толкоз настоятелни, колкото сега са “червените”. Почти на всяка крачка Тодор е преследван от подвиквания: “Ела на “Армията”!”. Разбира се, предлагането е придружено и със съществени финансови параметри.

В ЦСКА-София считат, че Неделев е много по-удачен вид, вместо да бъде притеглен чужденец, който да връзва играта, тъй като се познава с родните футболисти от Борисовата градина, а също така няма да му би трябвало дълго време да се приспособява. Треньорът Стамен Белчев също го познава добре, откакто бе част от екипа на Станимир Стоилов в Коматево.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР