Невиждана история със задържане на тялото на починало момиче, докато

...
Невиждана история със задържане на тялото на починало момиче, докато
Коментари Харесай

Болница в София иска 27 хил. лева за да освободи тялото на починала, Виктор Николаев се разгневи жестоко

Невиждана история със задържане на тялото на умряло момиче, до момента в който фамилията не заплати 27 хиляди лв. описа Нова телевизия. Три години и половина трупът на Виолета е в Александровска болница в столицата, тъй като фамилията ѝ упорства за определяне на точната причина за кончината ѝ.

Бащата на младата жена от Русе съобщи, че съгласно него щерка му е била убита. Смъртта ѝ настава в София през 2020 година. Петър Чернаев описа, че процедурите по следствието на прокуратура до 17 август тази година.

“Издадоха смъртният акт с датата в петък. Но служителката й даде ваучър за кремация с празна дата. Жена ми е попитала за какво. Казали й, че това е тъй като имаме отговорности към болничното заведение и до момента в който не платим към 27 000 лв., няма да предадат тялото ”, изясни бащата на умрялата.

Водещият на “Здравей, България ” Виктор Николаев реагира много прочувствено на сюжета и даде обещание, че ще бъдат търсени отговори от институциите за обстановката, в това число и от Александровска болница.

“Какво ще създадат, в случай че хората не платят? Ще задържат тялото за безконечни времена? ”, това попита риторично водещият. Николаев се възмути, че след гибелта на щерка им, родителите на Виолета би трябвало да претърпяват смут и парадокс, с цел да я изпратят в последния ѝ път.

“Или ще изхвърлят тялото?! ”, добави водещата Мира Иванова. Двамата опитни публицисти признаха, че не са се сблъсквали с сходен случай досега.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР