Невиждан тараш е имало вчера във врачанския затвор, научи ексклузивно

...
Невиждан тараш е имало вчера във врачанския затвор, научи ексклузивно
Коментари Харесай

Невиждан тараш във врачанския затвор! 70 надзиратели от страната претърсиха всяка килия заради слух за внесено оръжие

Невиждан тараш е имало през вчерашния ден във врачанския затвор, научи извънредно организация BulNews.bg. Малко след 13 часа пристигнали към 70 надзиратели от страната, които почнали да претърсват по едно и също време всички килии. Били са прекратени всички отпуски и почивки на персоналния състав на локалния затвор, които интензивно се присъединили в инспекциите. През това време пандизчиите били събрани на едно място и при претърсващите оставал единствено отговорникът на помещението.
Надзирателите били толкоз старателни, че разглобявали тв приемници, играчки и всичката налична електроника. По неофициална информация са открити голям брой мобилни апарати, зарядни устройства, ножове и други неразрешени от закона предмети. Куриозното е, че в другояче охраняваната трапезария са открити 5 туби с джибри. Акцията е траяла до към 20 часа, след което пандизът възстановил естествения си темп на работа.
Причината за невижданото претършуване бил настойчив слух, че на четвъртия етаж имало импортиран револвер. Такъв по време на тараша не е открит. Това обаче не значи, че в пандиза няма и други неразрешени неща, с изключение на откритите, защото лишените от независимост чакаха това претършуване от една седмица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР