Невиждан скандал ще бележи мирния живот в Борисовата градина следващите

...
Невиждан скандал ще бележи мирния живот в Борисовата градина следващите
Коментари Харесай

Иде невиждан скандал в София! “Зелените” блокират Гриша Ганчев и “Армията”, няма да се строи нов стадион за ЦСКА

Невиждан скандал ще бележи мирния живот в Борисовата градина идващите месеци, научи 7DniSofia.bg!

Рекетьорски организации на “Зелените” към този момент работят против приемането на нов организационен проект на парка, който да позволи построяването на нов стадион на ЦСКА! Дори реновирането на сегашния става невероятно, в случай че не бъде признат този проект, защото за привеждането в европейски тип на новите браншове би трябвало да се посегне на двайсетина дървета.

Настоящият проект за парка не дава и стръкче да бъде отрязано, което ще бъде бранено от “Зелените”. Не ги бърка и обстоятелството, че след края на ремонта на “Армията” към и до стадиона ще бъдат посадени 5 пъти повече дървета от тези, които ще се отрежат по време на ремонтните работи.

Нищо чудно зад офанзивата на “Зелените” да стои олигарх, чийто бизнес употребява тъкмо техните платени услуги. Само по този начин може да се изясни обстоятелството, че един от заводите на този кредитен милиардер бе издигнат в място, което седмици преди градежа на фабриката, бе извадено от предпазените зони на ЮНЕСКО у нас с безмълвното съдействието на Зелените. Нещо, против което те крякят пъклен, стане ли дума за Банско, където никой не ги е почерпил като олигарха.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР