Невиждан инцидент е имало тази нощ във Враца, научи ексклузивно

...
Невиждан инцидент е имало тази нощ във Враца, научи ексклузивно
Коментари Харесай

Турска атака! ТИР премина през полицейски паркинг и се качи на плочките пред община Враца, опита да мине през Пробива /снимки/

Невиждан случай е имало тази нощ във Враца, научи извънредно организация BulNews.
Турски ТИР с прикачено ремарке влезнал в тесните улички в идеалния център на регионалния град, където е неразрешено за товарни коли. Камионът като по знамение завил около постройката на Съдебната палата, като отнесъл пожарен кран и част от защитната ограда и самоуверено атакувал паркинга пред районното ръководство на полицията.
След това ТИР-ът тържествено минал през РПУ-то и до момента в който невярващите на очите си служители на реда реагират, тръгнал да се качва на чисто новия площад пред общината. В края на уличката има подложен бордюр, само че това не е спряло тежката машина да се качи и да опитва да продължи по новите плочки към пл. „ Христо Ботев “. Когато видял, че там има подредени големи цветарници, той направил маневра и тръгнал по ремонтирания паваж към читалище „ Развитие “.
През това време ченгетата се окопитили и побягнали по нашественика. Малко преди да потегли по пешеходната зона на града, известна като Пробива, камионът бил спрян. И все още има следи върху плочките от гумите на камиона.
Проверка с дрегер открила, че турчинът не е използвал алкохол или други упойващи субстанции. Публична загадка е обаче, че тестванията не ловят чая за пушене и евентуално неговата приложимост е била повода водачът да загуби действителна визия къде се движи.
Среднощният случай е събудил всички служби във Враца. Наглата експанзия незабавно е била докладвана на кмета на града Калин Каменов, който неотложно отишъл да се увери с очите си, че на площада пред общината има ТИР с ремарке.
На този стадий няма публична информация какви са били следствията за водача и какви вреди е предизвикал на новата настилка в центъра на града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР