Невиждан инцидент е имало около 5 сутринта във Враца, съобщава

...
Невиждан инцидент е имало около 5 сутринта във Враца, съобщава
Коментари Харесай

Турски тираджия сътвори нещо невиждано в центъра на Враца, а сащисаните полицаи… СНИМКИ

Невиждан случай е имало към 5 сутринта във Враца, оповестява BulNews.

Турски ТИР с прикачено ремарке влезнал в тесните улички в идеалния център на регионалния град, където е неразрешено за товарни коли.



Камионът като по знамение завил около постройката на Съдебната палата, като отнесъл пожарен кран и част от защитната ограда и самоуверено атакувал паркинга пред районното ръководство на полицията.

След това ТИР-ът тържествено минал с към 40 км. пред РПУ-то и до момента в който невярващите на очите си служители на реда реагират, тръгнал към новия площад пред общината.



В края на уличката има подложен бордюр, само че това не е спряло тежката машина да се качи и да опитва да продължи по новите плочки към пл. „ Христо Ботев “.

Когато видял, че там има подредени големи цветарници, той направил маневра и тръгнал по ремонтирания паваж към читалище „ Развитие “.



През това време ченгетата се окопитили и побягнали по нашественика. Малко преди да потегли по пешеходната зона на града, известна като Пробива, камионът бил спрян.

И все още има следи върху плочките от гумите на камиона.



Проверка с дрегер открила, че турчинът не е използвал алкохол или други упойващи субстанции.

Публична загадка е обаче, че тестванията не ловят специфичен черен чай и евентуално неговата приложимост е била повода водачът да загуби действителна визия къде се движи.



Среднощният случай е събудил всички служби във Враца. Наглата експанзия незабавно е била докладвана на кмета на града Калин Каменов, който неотложно отишъл да се увери с очите си, че на площада пред общината има ТИР с ремарке.

На този стадий няма публична информация какви са били следствията за водача и какви вреди е предизвикал на новата настилка в центъра на града.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР