Невиждан екшън е нажежил градуса до червено в Слънчев бряг,

...
Невиждан екшън е нажежил градуса до червено в Слънчев бряг,
Коментари Харесай

Слънчев бряг пред военно положение. Мутри настръхнаха, готвят се за бой

Невиждан екшън е нажежил градуса до алено в Слънчев бряг, описаха очевидци за Флагман.бг.

В основата на абсурда била една от знаковите фигури в българския ъндърграунд Димо Петров-Флорината, който преди няколко месеца бе задържан при зрелищна полицейска акция по обвиняване за сводничество в Банско и зимните ни курорти.

Флорината е пуснат под гаранция и очевидно, с цел да не прави нелепости се предвижва с тежка и извънредно респектираща защита.

От известно време 48-годишният пловдивчанин бил в Слънчев бряг и управлявал стриптийз бар на централната алея.

Снощи един от доверениците му – Андон Андонов обаче изправил курорта в предвоенно състояние,.

Андонов също бе задържан при полицейската акция при започване на годината. Той бил нает от Димо Петров за т.нар.”викач” и самоуверено навлизал в прилежащите територии, поради което си навлякъл гнева на конкуренцията.

Снощи Андон толкоз разгневил притежателите на прилежащите питейни заведения, че те решили сами да се разправят с него.

„ Около 1 часа след среднощ стана ужасно. Цялата алея почерня, струпаха се куп мутри. Димо Флорината изскочи с защитата си, с цел да ги респектира. Спекулираше с името на известни предприемачи, чиито имена повтори няколко пъти. Явно искаше да каже, че те го покровителстват”, описаха очевидци.

Проверка на Флагман.бг сподели, че не е подаден сигнал в полицията, само че екшъна би трябвало да е сниман от охранителните камери.

Със сигурност обаче този на пръв взор малък случай ще е основа за други спорове в разгара на сезона, разясниха източници от полицията.

От няколко години в Слънчев бряг викачите се употребяват и за разпространяване на опиати, а полицията в предходните сезони ги прибира постоянно от алеята с друг подбор – от марихуана до кокаин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР