Невиждан екшън е имало преди минути във Враца, научи репортер

...
Невиждан екшън е имало преди минути във Враца, научи репортер
Коментари Харесай

Извънредно! Луд екшън във Враца, полиция гони Симона Чакалска /снимки/

Невиждан екшън е имало преди минути във Враца, научи кореспондент на агенцияBulNews.bg. Полиция е преследвала из улиците на града известната Симона Чакалска. Жената е с отнета брошура за използването на алкохол и против нея има досъдебно произвеждане за каране на автомобил с подправени номера.
Тази вечер патрул на полицията с учудване видял напористата кокона да ръководи „ Ауди “ А4 кабрио с десен волан. Служителите на Министерство на вътрешните работи подали сигнал с палка да спре, само че шофьорката дала газ и подкарала автомобила с британски номера към бул. „ Демокрация “. Започнало гонене, при което Чакалска предходна напряко през кръговото на пл. „ Св. Софроний Врачански “, завила на червен светофар и тръгнала към автогарата. В региона ДЕСПРЕД обаче патрулката я настигнала и принудила да спре.
Оказало се, че в колата дружно с нея е била и щерка й. В момента Симона Чакалска я ревизират за използването на опиати и алкохол. Не е изключено да се стигне до арест на русокоската, защото нарушаванията й довечера са много. Повече информация за невижданата гонка по улиците на Враца се чака да има в утрешния бюлетин на полицията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР