Невиждан двоен обрат се случи в снощния епизод на Игри

...
Невиждан двоен обрат се случи в снощния епизод на Игри
Коментари Харесай

Невиждан двоен обрат в Игри на волята

Невиждан двоен поврат се случи в снощния епизод на " Игри на волята ", тъй като събра на едно място участници, които сякаш твърдо бяха заели позиция, друга от тази, в която влизат сега.

Първо, в прям диалог край огъня Мартин Елвиса съжали за запалената от него война против Мастагарков и това се случи, откакто двамата седнаха един против различен и някогашният на фолкпевицата Емануела разкри душата си пред модела.

" Съжалявам за някои остри реплики, които изрекох към теб. Можех да бъда по-сдържан на моменти, само че това е моята същина и темперамент. Избухлив, невъздържан и извънредно изразителен съм. Вярвам, че подобен ще си остана и на открито и няма да се трансформира ", заяви милионерът.

Денислава благодари на Дунев с думите, че я е запазил като свое дете, макар че не го е заслужавала, написа show.blitz.

" Гузно ми е, че не постъпих вярно по отношение на теб. Вярвам, че ще се поддържаме оттук насетне. Длъжница съм му и когато се обединим, оттова нататък ще действаме дружно ", сподели дъщерята на Виолета, която беше най-близката на Мартин при престоя му при Старейшините, а Дунев, сходно на Мастагарков, попадна под безжалостните удари на Мартин.

В същото време стана ясно, че Михаил и Виктория от племето на Старейшините ще спорят в петък вечер кой да бъде последният финалист в риалити формата и ще запълни финалното осмо място на най-силните и издръжливи в шоуто на крачка от финала

" Преди да дойда в шоуто татко ми ми сподели, че ще ме оглозгат. Тате, не ме оглозгаха, още съм тук. Научих се да оценявам дребните неща в живота, храната, компанията на околните хора, уюта на дома и леглото си. Тук виждаш, че тези неща не са дадени безплатно. Никога повече няма да изхвърлям храна. Ще се опитам да науча на това и децата ми. Представял съм си по какъв начин две филии самун ще създадат деня ми. Но би трябвало да го видиш, тъй като, в противоположен случай, това нещо не може да се опише ", добави Елвиса.

В отговор моделът Мастагарков даде дървеното сърце, което дялка с ножа си и го попита какво мисли. Мартин се усмихна и сподели, че някоя хубава млада дама ще го оцени. " Дано ", усмихна се Мастагарков. Малко след това последва и нов фрапантен поврат, този път в бившето племе на Мартин - Старейшините.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР