Невиждан двоен обрат се случи в четвъртък вечер в Игри

...
Невиждан двоен обрат се случи в четвъртък вечер в Игри
Коментари Харесай

Невиждан двоен обрат в Игри на волята

Невиждан двоен поврат се случи в четвъртък вечер в " Игри на волята "!

Първо, в прям диалог край огъня, Мартин Елвиса съжали за запалената от него война против Мастагарков. Седнали един против различен, някогашният на фолкпевицата Емануела разкри душата си пред модела.

" Съжалявам за някои остри реплики, които изрекох към теб. Можех да бъда по-сдържан на моменти, само че това е моята същина и темперамент. Избухлив, невъздържан и извънредно изразителен съм. Вярвам, че подобен ще си остана и на открито и нвяма да се трансформира ", сподели милионерът.

" Преди да дойда в шоуто татко ми ми сподели, че ще ме оглозгат. Тате, не ме оглозгаха, още съм тук. Научих се да оценявам дребните неща в живота, храната, компанията на околните хора, уюта на дома и леглото си. Тук виждаш, че тези неща не са дадени безплатно. Никога повече няма да изхвърлям храна. Ще се опитам да науча на това и децата ми. Представял съм си по какъв начин две филии самун ще създадат деня ми. Но би трябвало да го видиш, тъй като, в противоположен случай, това нещо не може да се опише ", добави Елвиса.

В отговор моделът Мастагарков даде дървеното сърце, което дялка с ножа си и го попита какво мисли. Мартин се усмихна и сподели, че някоя хубава млада дама ще го оцени. " Дано ", усмихна се Мастагарков, след което всички от племето " Гладиатори " се насочиха към храната.

Веднага по-късно последва нов фрапантен поврат, този път в бившето племе на Мартин " Старейшини ". Денислава благодари на Дунев с думите, че я е запазил като свое дете, макар че не го е заслужавала.

" Гузно ми е, че не постъпих вярно по отношение на теб. Вярвам, че ще се поддържаме оттук насетне. Длъжница съм му и когато се обединим, оттова нататък ще действаме дружно ", сподели дъщерята на " змията " Виолета, която беше най-близката на Мартин Елвиса при престоя му при племето " Старейшини ", а Дунев, също като Мастагарков, попадна под безжалостните удари на Мартин.

В същото време стана ясно, че Михаил и Виктория от " Старейшини " ще спорят в петък вечер кой да бъде последния финалист в риалити формата и ще запълни финалното осмо място на най-силните и издръжливи в шоуто на крачка от финала, пишат от " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР