Невидими стени на БТР ще радват и варненската публика. Концертът

...
Невидими стени на БТР ще радват и варненската публика. Концертът
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: предколедни изненади

" Невидими стени " на БТР ще радват и варненската аудитория. Концертът във Фестивалния комплекс довечера е част от турнето на групата. Музикантите изпращат 2018 година с дванайстия си студиен албум " Невидими стени " и едноименното турне. Динамични и трагични песни и танци идват с отбор Сухишвили.

Турнето на „ Летящите грузинци ” започва на 6 декември в София. После ще зарадват публиката в Пловдив, Стара Загора и Варна. Подготвили са двучасова театрална стихия - със съвършенство в танца - с плавните, пързалящи придвижвания при дамите и искри от саби и ножове при мъжете, единствените в света, които танцуват на пръсти без палци и туфли. Пристигат с 600 достоверни костюма, направени от остарели грузински майстори. Ансамбълът с над 50 милиона фенове слага връх в „ Ла канара " - публиката извиква танцьорите на бис 14 пъти.

Акцент " Росини " приготвят за на следващия ден от Фестивала на оперното и балетно изкуство в Стара Загора. В програмата " 150 години след Росини ", ще прозвучат увертюри и арии, под диригентството на Ивайло Кринчев. Четирима обичани герои на родната пънк и рок сцена - Кольо Гилъна, Светльо Витков, Ерол от Уикеда и Сърмата Хари ще зарадват почитателите с “Култов Коледен Концерт ” на 7 декември в “Микстейп 5 ”. Само два дни по-късно и Mando Diao ще раздвижат пластовете.

Шведската тайфа се появява през 99 година, само че скокът към интернационалната сцена вършат с втория си албум " Hurricane Bar " пет години по-късно. Пред 2012 година одобряват предизвикването за албум, напълно на шведски - композициите са по поеми на Густав Фрьодинг. Сега ще ги забележим и чуем най-много с песните от най-новия - осми албум “Good Times ”. Определят го като манифест на любовта и другарството.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР